Σε εξέλιξη συνάντηση Χατζηνικολάου με τους παράγοντες του Ηρακλή

Η προθεσμία που είχαν θέσει στον Άρη για να απαντήσει ο Γιάννης Χατζηνικολάου ήταν για τις 2 το μεσημέρι, όμως αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση του Σερραίου προπονητή με τους παράγοντες του Ηρακλή για να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ηρακλή: “Η προπόνηση έχει ολοκληρωθεί, οι παίκτες έχουν αποχωρήσει και ο Γιάννης Χατζηνικολάου συζητά αυτή την ώρα με την διοίκηση του Ηρακλή. Η συνάντηση του Σερραίου κόουτς με τους παράγοντες του Ηρακλή βρίσκεται σε εξέλιξη (ξεκίνησε στις 13:30)” όπως αναφέρει το bluearena.gr, ενώ το iraklis1908.gr υπογραμμίζει: “Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνάντηση του Γιάννη Χατζηνικολάου με τον Θοδωρή Παπαδόπουλο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής βρέθηκε στην Μίκρα ώστε να συναντηθεί απο κοντά με τον τεχνικό του Ηρακλή. Σύμφωνα με πληροφορίες η συζήτηση δεν φαίνεται να περιορίζεται μόνο στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την ενδεχόμενη αποχώρηση του αλλά είναι σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Πάντως το περιεχόμενο και το τί συζήτησαν ακριβώς θα είναι γνωστό μόλις τελειώσουν”.

To Top