ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε εφαρμογή το πλάνο για τις ανανεώσεις, σήμερα τα πρώτα ραντεβού με τους παίκτες

Τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν καταστρώνουν στον Άρη, καθώς χθες πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις για τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη και αμέσως είχε συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα και τον Αγησίλαο Τουμαζάτο, προκειμένου να συζητήσουν τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, αλλά και να οργανωθούν για την επόμενη σεζόν. (θυμηθείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ)

Τόσο ο Άγγελος Χαριστέας, ως αθλητικός διευθυντής της ομάδας, όσο και ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων” θα συναντηθούν σήμερα με ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο Μίχαελ Ένινγκ έχει ανάψει το “πράσινο φως” για να παραμείνουν.

Υπάρχουν προτεραιότητες, όπως οι Ματίγια-Γκάμα στους οποίους έχουν κατατεθεί προτάσεις επίσημες, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με άλλες περιπτώσεις παικτών, από σήμερα.

Ποδοσφαιριστές, όπως οι Κόρχουτ, Κουέστα και Λάρσον περιμένουν νεότερα και ενδεχομένως νεότερες προτάσεις από τον Άρη, προκειμένου να συζητήσουν επίσημα για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

 

 

To Top