Σε θέσεις μάχης! Μέρα ανασύνταξης με «μάτι που γυαλίζει»!

Το μυαλό όλων στο στρατόπεδο του Άρη είναι ένα: νίκη με τη Βέροια τη Δευτέρα. Τα κουκιά είναι μετρημένα, η επιβίωση και η σωτηρία περνάει από την πόλη της Ημαθίας, η οποία θα… κιτρινίσει από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας.

Σύμφωνα με υπολογισμούς που έχουν κάνει οι άνθρωποι της ομάδας, απαιτούνται τουλάχιστον τέσσερις νίκες για να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος. Οι αγώνες που είναι με Βέροια (εκτός), Λεβαδειακό (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Πανθρακικό (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Αστέρα Τρίπολης (εντός) και Ξάνθη (εκτός).

Όπως γίνεται αντιληπτό, το έργο των παικτών του Γιάννη Μιχαλήτσου δεν είναι καθόλου εύκολο χρειάζεται να δώσουν τεράστια μάχη για να μπορέσουν να τα καταφέρουν.
Το πρώτο ματς που έρχεται είναι με τη Βέροια και όλοι στον Άρη, από τη διοίκηση μέχρι και τον τελευταίο φίλαθλο, βρίσκονται επί ποδός πολέμου, στέλνοντας μήνυμα ενότητας μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.
Από αύριο (σήμερα υπάρχει ρεπό) ο προπονητής των κίτρινων και η διοίκηση θα ξεκινήσουν τη επιχείρηση Βέροια. Το ρεπό θα δώσει την ευκαιρία για ξεκούραση και θα αποτελέσει την αφετηρία για ανασύνταξη.

Παίκτες και τεχνικό τιμ είναι σε θέσεις μάχης με μάτι που… γυαλίζει. Από την Τετάρτη η επιχείρηση-Βέροια αναμένεται να έχει πέρα από την αγωνιστική προετοιμασία, ομιλίες, κατ’ ιδίαν συναντήσεις και πολύ πιθανό και «γεύμα ενότητας», το οποίο ήταν προγραμματισμένο εδώ και μέρες.

 

To Top