Σε καλό κλίμα η συνάντηση με Νετζήπογλου, έκανε πρόταση ο Άρης, απαντάει ο παίκτης

Άρης και Όμηρος Νετζήπογλου κάθησαν σήμερα στο τραπέζι των συζητήσεων, προκειμένου να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις δημιουργήθηκαν στη διάρκεια της σεζόν και να τεθεί επί τάπητος το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ και βασικός χρηματοδότης της ομάδας, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του 20χρονου παίκτη, ώστε να διαπραγματευτούν την παραμονή του και για τα επόμενα χρόνια στους “κιτρινόμαυρους”.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της φετινής χρονιάς ο Άρης συμφώνησε προφορικά με την πλευρά του Νετζήπογλου για την επέκταση της συνεργασίας τους, μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25, όμως το θέμα “πάγωσε” και ο παίκτης δεν κλήθηκε να υπογράψει καινούργιο συμβόλαιο, με απόφαση της ΚΑΕ.

Αυτή η εξέλιξη προκάλεσε δυσαρέσκεια στην πλευρά του διεθνή γκαρντ και στο σημερινό ραντεβού δόθηκαν εξηγήσεις, γιατί η εκείνη η προφορική συμφωνία δεν αποτυπώθηκε στο χαρτί.

Ο Νετζήπογλου έχει εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα, που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο και να χτυπήσει την πόρτα της Εθνικής ανδρών, όμως θα πρέπει να ικανοποιηθεί και αυτός, όπως αναφέρει η πλευρά του.

Την παραμονή του έχει εισηγηθεί και ο Γιάννης Καστρίτης.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, ο Άρης έκανε την πρότασή του και μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει και η απάντηση από την πλευρά του παίκτη.

To Top