Σε μπελάδες μπορεί να μπει ο Μπέλιγχαμ για το “βιαστής”

Η Επιτροπή διοργανώσεων της ισπανικής ομοσπονδίας έχει στα χέρια της την έκθεση πραγματογνωμοσύνης για την ενδεχόμενη προσβολή του Τζουντ Μπέλιγχαμ στον Μέισον Γκρίνγουντ στον αγώνα της Ρεάλ με τη Χετάφε (1/02).

Σύμφωνα με το Cadena Cope, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ισπανικής ομοσπονδίας έχει στην κατοχή της της την έκθεση πραγματογνωμοσύνης για την ενδεχόμενη προσβολή του Τζουντ Μπέλιγχαμ στον Μέισον Γκρίνγουντ.

Θυμίζουμε ότι την 1η Φεβρουαρίου η Ρεάλ επιβλήθηκε 2-0 στην έδρα της Χετάφε, με το ματς να ολοκληρώνεται και τον Μπέλιγχαμ να έχει μπλεξίματα.

Συγκεκριμένα, η Χετάφε ενημέρωσε τους αξιωματούχους του παιχνιδιού για πιθανή προσβολή του σταρ των μερένγκες στον Μέισον Γκρίνγουντ, κατηγορώντας τον πως αποκάλεσε τον συμπατριώτη του “βιαστή”.

Η La Liga, για να επιβεβαιώσει αν ισχύει το περιστατικό, ανέθεσε την έκθεση εμπειρογνωμόνων σ’ έναν ειδικό στην ανάγνωση χειλιών.

Πλέον η έκθεση βρίσκεται στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, η οποία θα αποφασίσει εάν πρέπει ή όχι να επιβάλει κυρώσεις στον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ.

Το επόμενο βήμα είναι να οριστεί ανακριτής που θα συγκεντρώσει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για το τι συνέβη και ο οποίος σε περίπου 15 ημέρες θα κάνει πρόταση κύρωσης ή απόρριψης της καταγγελίας.

Θυμίζουμε πως ο Γκρίνγουντ επέστρεψε στη δράση έπειτα από μεγάλο διάστημα μετά τις εις βάρος του κατηγορίες για βιαιοπραγία και βιασμό της συντρόφου του, οι οποίες όμως, αποσύρθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο.

To Top