ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε νέους μπελάδες ο ΑΣ, αδράνησε και έμεινε “εκτός” της ρύθμισης των 100 δόσεων

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης Άρης, αντί να μειώνονται πολλαπλασιάζονται συνεχώς…

Με την ολοκλήρωση του Ιανουαρίου, προέκυψε ένα νέο, καθώς ο ΑΣ, τέθηκε εκτός της ρύθμισης των 100 δόσεων στην οποία είχε υπαχθεί η προηγούμενη διοίκηση τον Ιούλιο, ώστε να αποπληρώσει σε βάθος χρόνου το συνολικό χρέος τόσο του Ερασιτέχνη ως προς το ΙΚΑ, όσο και του τμήματος βόλεϊ.

Η ασυνέπεια που παρατηρήθηκε στην μη καταβολή των δόσεων Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου, θέτει αυτομάτως εκτός ρύθμισης τον ΑΣ, όπως προβλέπεται και από την νομοθεσία. Οι ιθύνοντες του ΑΣ, δεν μπόρεσαν να συγκεντρώσουν τα χρήματα, καθώς κάποιες άλλες οφειλές, τους ανάγκασαν να μείνουν αρκετά πίσω, ως προ το ΙΚΑ.

Συνολικά, τα χρέη των ΑΣ και βόλεΪ προς το ΙΚΑ ξεπερνούν τις 400.000 ευρώ, καθώς οφείλονται αυτή τη στιγμή, περίπου 270.000 ευρώ και 150.000 ευρώ αντίστοιχα. Αυτό έχει ως συνέπεια, το καλοκαίρι να μην εξασφαλίσει ασφαλιστική ενημερότητα ο ΑΣ, αλλά και το τμήμα βόλεϊ.

Κι αν για τον Ερασιτέχνη, τα χρέη είναι τέτοια που πλέον… στενεύουν τα περιθώρια, για το βόλεϊ το μέλλον προμηνύεται δυσοίωνο, εφόσον επιτύχει την παραμονή του στην κατηγορία. Θα τεθεί υπό αμφισβήτηση η συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα, ενώ θα υπάρξουν περιορισμοί στις μεταγραφικές κινήσεις. Επόμενο βήμα, για να αποφευχθούν οι προαναφερθέντες δηλώσεις, η αποπληρωμή του χρέους σε… 12 δόσεις! Κάτι που φαντάζει και είναι πραγματικά ακατόρθωτο.

Από την πλευρά του ο ΑΣ, αναμένεται να έχει μία συνάντηση με τον διευθυντή του ΙΚΑ, σε μία προσπάθεια να προετοιμαστεί το έδαφος για υπαχθεί και πάλι στη ρύθμιση. Τουλάχιστον, ο ΑΣ μπορεί και τακτοποιεί οικονομικά τα τρέχοντα έξοδα, όσον αφορά τις εισφορές του προς το ασφαλιστικό ταμείο.

 

To Top