ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε προχωρημένες επαφές ο Άρης με τον Γάλλο Ισμαήλ Ανεμπά

Η περίπτωση του Βίκτορ Ρουίθ δεν προχώρησε, ο Άρης εξέτασε τις εναλλακτικές του περιπτώσεις για τη θέση του στόπερ και αυτή τη στιγμή η περίπτωση του Ισμαήλ Ανεμπά είναι πρώτη στην κιτρινόμαυρη λίστα!

Μάλιστα οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Ο 24χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό στην οποία αγωνίστηκε τις τελευταίες δύο σεζόν καταγράφοντας συνολικά 67 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 30 την περσινή σεζόν.

Άρχισε την καριέρα του στην ομάδα του Στρασβούργου το 2017 και τον Ιούλιο του 2021 πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος στη Σοσό, με την οποία είχε γεμάτες χρονιές. Ο Ανεμπά έχει ύψος 1,85 μ. και εκτιμάται ότι είναι μια κατάλληλη επιλογή για ην ενίσχυση της άμυνας καθώς μπορεί να παίξει τόσο αριστερό στόπερ όσο και δεξί, έχει συμμετοχές και ως δεξιός μπακ, ενώ ξεχωρίζει για την ταχύτητά του και είναι καλός με την μπάλα στα πόδια.

Ο Ανεμπά προκρίνεται σε αυτή τη φάση, τη στιγμή που στο “κάδρο” παραμένουν άλλες δύο περιπτώσεις  για τον Άρη, οι οποίες  βρίσκονται επίσης σε επαφές με τους κιτρινόμαυρους στην τελική λίστα για τα στόπερ.

Τα νούμερα του Ανεμπά:

To Top