ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Σε ρυθμούς Ευρώπης ο Άρης, προπόνηση στο Μαυροβούνιο

Η αποστολή του Άρη ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στις πέντε παρά τέταρτο τα ξημερώματα για το Βελιγράδι, προκειμένου από τη σερβική πρωτεύουσα να επιβιβαστεί σε νέα πτήση, με τελικό προορισμό την Ποντγκόριτσα, όπου αναμένεται να φτάσει στις εννέα το πρωί.

Με την άφιξή τους στην πρωτεύουσα του Μαυροβούνιου, τα μέλη της αποστολής των κιτρινόμαυρων θα μεταβούν απευθείας στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το απόγευμα η ομάδα θα προπονηθεί στο “Morača Sports Center”, που θα φιλοξενήσει την αυριανή αναμέτρηση με την Μπουντούτσνοστ, για την 6η αγωνιστική του Eurocup

Σε ρυθμούς Ευρώπης ο Άρης! Προπόνηση στο “Nick Galis Hall” και αναχώρηση για την Πολωνία

Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο, με το μυαλό στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με την Σλασκ. 

Οι κιτρινόμαυροι έχουν και πάλι μπροστά τους ένα δύσκολο και πολύωρο ταξίδι. Η διαφορά με την μετάβαση στη Λιθουανία, είναι ότι θα πραγματοποιήσουν σήμερα το πρωί προπόνηση στο “Nick Galis Hall” και θα αναχωρήσουν το μεσημέρι για το Βρότσλαβ, με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο.

Στην πολωνική πόλη αναμένεται να φτάσουν σήμερα (24/10), στις έντεκα το βράδυ κι έτσι αποφασίστηκε να προπονηθούν στη Θεσσαλονίκη την παραμονή και το πρωί της ημέρας του ματς να κάνουν το καθιερωμένο “χαλάρωμα”, γνωριμίας με τις μπασκέτες και το γήπεδο “Hala Orbita”, που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

Από την κιτρινόμαυρη αποστολή απών θα είναι ο Μπλούμπεργκς.

To Top