ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τολιόπουλου

Ο Βασίλης Τολιόπουλος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη, ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Μπουντούτσνοστ, αλλά η συμμετοχή του θα κριθεί πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τους πρωταθλητές Μαυροβουνίου.

Ο 27χρονος γκαρντ απουσίασε από τα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας απέναντι σε Κλουζ και Κολοσσό, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Συμμετείχε σ’ ένα μέρος της χθεσινής προπόνησης που έγινε στο “Nick Galis Hall” και λογικά το ίδιο θα συμβεί και σήμερα (07/11), στην προπόνηση που θα γίνει στην Ποντγκόριτσα.

Αντίθετα, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης (θλάση στον προσαγωγό) και ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς (βαρύ διάστρεμμα) παρέμειναν στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ματέο Γκαρσία για τη ρεβάνς με την Αστάνα

Στον Άρη υπάρχει αισιοδοξία πως ο Ματέο Γκαρσία θα προλάβει τη ρεβάνς με την Αστάνα για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Ο Αργεντινός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αντικαταστάθηκε από τον Άκη Μάντζιο στο ημίχρονο του εκτός έδρας αγώνα με τους Καζάκους. Με την επιστροφή της ομάδας από το Καζακστάν, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, με τα αποτελέσματα να κάνουν λόγο για τράβηγμα.

Φαίνεται πάντως πως ο Ματέο Γκαρσία είναι καλύτερα και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του για το κρίσιμο ματς με την Αστάνα. Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Μέχρι τότε, οι άνθρωποι του Άρη θα πρέπει να κάνουν υπομονή για να δουν αν θα τον έχουν στη διάθεσή του για την ερχόμενη Πέμπτη (29/7, 21:30).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μαυροκεφαλίδη με τον Άρη

Αγωνιστικά η ΑΕΚ έχει ένα πρόβλημα που απασχολεί τον Γιούρι Ζντοβτς, πριν από τοκ τζάμπολ με τον Άρη.

Ο Σλοβένος τεχνικός της αθηναϊκής ομάδας βρίσκεται σε αναμονή σχετικά με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη και αν θα καταφέρει να παίξει, ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει λίγη ώρα πριν το ματς.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του λοιπόν, ο Λουκάς είναι αμφίβολος, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

To Top