ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το διπλό πρόβλημα με Φαμπιάνο και Φεράρι ζητάει λύση

Ο Άρης προσπαθεί να ανασυνταχθεί μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, η οποία έφερε μοιραία πισωγύρισμα στην προσπάθεια της ομάδας.

Οι κιτρινόμαυροι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα εντός έδρας μετά από επτά αγώνες (είχαν έξι νίκες και μια ισοπαλία) και προβλημάτισαν με τη γενικότερη εικόνα τους, η οποία προκάλεσε απογοήτευση στις τάξεις του κόσμου.

Πλέον στρέφονται για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό (20:00), όπου θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά να ξεπεράσουν και τα πολλά προβλήματά τους.

Στις ήδη εννιά καταγεγραμμένες απουσίες λόγω τραυματισμών, μετράει ακόμη μία αφού ο Φεράρι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον έσω πλάγιο. Δείχνει σχεδόν αδύνατο να παίξει στο ματς του Σαββάτου στον Βόλο. Την ίδια ώρα, ο Άρης έχει δηλώσει να εκτίσει την ποινή του και ο Φαμπιάνο, ο καλύτερός του παίκτης φέτος και βέβαια ο ένας από τους δυο στόπερ που είναι διαθέσιμοι!

Γίνεται αντιληπτό, ότι ο Άκης Μάντζιος καλείται να βρει λύσεις σε αυτό το διπλό πρόβλημα, δίνοντας ρόλους σε άλλους ποδοσφαιριστές.

Σε ότι αφορά τη θέση του Φαμπιάνο, η μια σκέψη έχει να κάνει με την επιλογή του Βερστράτε, ενώ ο προπονητής του Άρη θα αποφασίσει και για εκείνη του αριστερού μπακ. Σίγουρα μια δύσκολη αποστολή ενόψει του εκτός έδρας αγώνα των κιτρινόμαυρων.

To Top