ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε ρυθμούς Κυπέλλου ο Άρης, ο ευχάριστος… πονοκέφαλος του Ένινγκ

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης με τον Ατρόμητο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” έχει ξεκινήσει από χθες με τον Μίχαελ Ένινγκ να έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες στη διάθεσή του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Με εξαίρεση τον τραυματία, Μπράουν Ιντέγε, ο Γερμανός κόουτς μετά από αρκετό καιρό έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στα πλάνα του για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Δεν υπάρχουν άλλοι τραυματισμοί στην ομάδα, αλλά ούτε και τιμωρίες, προκειμένου να ανησυχεί, έχοντας έναν ευχάριστο… πονοκέφαλο, αναφορικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας.

Στόχος του ίδιου είναι η ομάδα του να έχει ένα σκορ τέτοιο από τον πρώτο αγώνα, ώστε να το υπερασπιστεί στον επαναληπτικό για να εξασφαλίσει το εισιτήριο στα ημιτελικά.

Αυτό σημαίνει πως θα επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, για να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα που είναι πολύ σημαντικό σε διπλούς αγώνες και φυσικά να σκοράρει όσα περισσότερα γκολ μπορεί, για να κάνει την ζωή του πιο εύκολη στο Περιστέρι μία εβδομάδα μετά.

Όπως, είπε και χθες στους παίκτες του: “Καταλαβαίνετε όλοι τη δίψα του κόσμου για το Κύπελλο, αυτό είναι κάτι που μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο. Το μυαλό μας στην Πέμπτη και θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση. Πρέπει να δώσουμε και την ψυχή μας”.

 

To Top