ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Πέμπτη το Χαριλάου πρέπει να τιγκάρει! Τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου

Με τον κόσμο στο πλευρό του την Πέμπτη ο Άρης θα κάνει το πρώτο και πλέον καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Το “Κλεάνθης Βικελίδης” θα πρέπει την Πέμπτη να είναι κατάμεστο για να στείλει ένα μήνυμα στην ομάδα πως πρέπει να κυνηγήσει μέχρι τέλους την κατάκτηση αυτού του τροπαίου.

Τα εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης είναι στον… αέρα, εδώ και μέρες. Υπενθυμίζουμε:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (06/02, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης φάσης («8») του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο κοστίζουν:

  • 15 ευρώ στις Θύρες 1, 3, 4, 5
  • 20 ευρώ στη Θύρα 2
  • 30 ευρώ στη Θύρα 9
  • 40 ευρώ στη Θύρα 7
  • 75 ευρώ στα VIP
  • 100 ευρώ στα VVIP

Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και της Κάρτας Φιλάθλου.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ομάδα του Περιστερίου δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, ενώ στις Θύρες 4 και 5 τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν συνοδευόμενα από ενήλικα.

* H διάθεση των εισιτηρίων από την ARIS F.C. Boutique (Δευτέρα-Σάββατο 10:00-18:00, την Πέμπτη, την ημέρα του αγώνα με τον Ατρόμητο, από τις 10:00 και στις 14:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου), ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη vivahttps://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/.

To Top