Σε ρυθμούς ντέρμπι ο Άρης, ανεβάζει στροφές, περιμένει Ρουπ

Σε ρυθμούς ντέρμπι ο Άρης, ανεβάζει στροφές, περιμένει Λούκας Ρουπ ενόψει της Κυριακής.

Από σήμερα οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το ντέρμπι της πρεμιέρας των πλέι οφ, κόντρα στον ΠΑΟΚ, μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το τεχνικό τιμ αναμένεται να δει κάποιες σκέψεις που υπάρχουν για το παιχνίδι, περιμένοντας πάντα να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Ρουπ. Λογικά από σήμερα θα υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, την ώρα που ο Άρης υπολογίζει στις επιστροφές των Ετέμπο, Οντουμπάτζιο, δυο παίκτες που απουσίαζαν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω τιμωρίας.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε ρυθμούς ντέρμπι ο Άρης, ανεβάζει στροφές και φωνάζει παρών ο Καββαδάς

Στους ρυθμούς του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ο Άρης, ανεβάζει στροφές και φωνάζει παρών ο Καββαδάς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Η προσοχή του Γιάννη Καστρίτη και των παικτών του έχει στραφεί εξ ολοκλήρου στο τοπικό ντέρμπι, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Παναθηναϊκού.

Το Σάββατο όλα δείχνουν ότι ο Βασίλης Καββαδάς θα είναι στη διάθεση του κιτρινόμαυρου κόους.

Χθες συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης, μετά την απουσία του από τον κυριακάτικο (09/10) αγώνα, λόγω του διαστρέμματος που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα. Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσει ρυθμούς και λογικά θα είναι ένα επιπλέον “όπλο” στα χέρια του Γιάννη Καστρίτη.

To Top