ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αντίδοτο και τις λύσεις αναζητεί ο Πάρντιου για να το… γυρίσει ο Άρης

Ο Άρης συνεχίζει από σήμερα την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ιωνικό, προσπαθεί να αφήσει πίσω τις δυο ήττες με Βόλο και ΑΕΚ και να προχωρήσει στην “επόμενη μέρα”. Θέλει να το… γυρίσει, πρέπει να το κάνει και σε αυτό πλέον τον πρώτο λόγο στο γήπεδο το έχουν ο Άλαν Πάρντιου και οι παίκτες.

Όπως επισημάναμε χθες, ο Άγγλος τεχνικός ομολόγησε μιλώντας στους συνεργάτες του, ότι: “Ήταν  η πρώτη φορά στην καριέρα μου που δέχθηκα επίσκεψη οπαδών στα αποδυτήρια για να μας ταρακουνήσουν, να μας ζητήσουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας” και αυτό το τελευταίο θέλει να κάνει πράξη.

Παίκτες και τεχνικό τιμ καλούνται λοιπόν να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αυτό είναι το ζητούμενο, πάνω σε αυτόν το μότο κυλάει η προετοιμασία του Άρη.

Ο Πάρντιου αναζητεί λύσεις στα προβλήματα που εντοπίζονται σε δυο άξονες:

Α. Στην όχι αποτελεσματική λειτουργία της μεσαίας γραμμής και…

Β. Στις “χαμηλές πτήσεις” συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών που ενώ αγωνίζονται βασικοί δεν προσφέρουν αυτά που ομάδα και προπονητής προσδοκούν.

Η πίεση των αγώνων σε συνδυασμό με τις συγκεκριμένες πλέον επιλογές δημιουργούν ένα απαιτητικό πεδίο δράσης. Εδώ είναι θέμα Πάρντιου να βρει τον τρόπο να διορθώσει τις αδυναμίες, με βάση το υλικό που διαθέτει μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, όταν και θα σταματήσει το πρωτάθλημα λόγω του Μουντιάλ, να εμπνεύσει και να αλλάξει ρότα η ομάδα. Mε ρεαλισμό και αποφασιστικότητα… Σε αυτό φυσικά σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα αντανακλαστικά και η διάθεση των παικτών να αναλάβουν δράση για να αντιστρέψουν την κατάσταση…

Και κυρίως όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

To Top