Σε ρόλο προπονητή ο Μόντριτς, έκραζε τους συμπαίκτες του κόντρα στη Θέλτα!

Ο Λούκα Μόντριτς από τη στιγμή που ο Κάρλο Αντσελότι δεν βρισκόταν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, ανέλαβε χρέη προπονητή για να εμψυχώνει αλλά και να δίνει αυστηρές οδηγίες στους συμπαίκτες του.

Ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν πέρασε στον πάγκο στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης με την Θέλτα, ανέλαβε χρέη προπονητή για να καθοδηγεί τους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του απόντα (λόγω κορονοϊού) Κάρλο Αντσελότι (τον αντικατέστησε ο γιος του, Ντάβιντε), κατέκτησε τη νίκη με 2-1, αλλά ο Λούκα Μόντριτς όπως φαίνεται και στο βίντεο του Movistar Plus, είχε έντονα παράπονα από τους συμπαίκτες του.

Αφού κάθισε στον πάγκο, ο Μόντριτς συνειδητοποίησε ότι ο Μιλιτάο έχει ενοχλήσεις. Τότε είπε στον Νάτσο να ξεκινήσει ζέσταμα για να μπει στο παιχνίδι. Εκείνη τη στιγμή, όπως φαίνεται στο βίντεο ο Μαρσέλο επεμβαίνει και προτρέπει τον συμπατριώτη του, Μιλιτάο να πέσει στο έδαφος. Ο Βραζιλιάνος στόπερ όμως αγνοούσε τις οδηγίες τόσο του Μόντριτς όσο και του Μαρσέλο, κάτι που έκανε έξαλλο τον Κροάτη μέσο των «μερένγκες».

Στο τέλος πάντως της αναμέτρησης, ο «κόουτς» Μόντριτς μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να δώσει συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για τη νίκη επί των Κελτών, με την οποία η Ρεάλ έκανε ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

To Top