Πλησιάζει η στιγμής της απόσυρσης από την ενεργό δράση για τον Ιγκουαϊν

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μετρά αντίστροφα για να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, με τον πατέρα του να αποκαλύπτει σε συνέντευξή του πως ο Αργεντινός επιθετικός θα αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με την Ίντερ Μαϊάμι.

Από το 2020 όταν και μετακόμισε στην Ίντερ Μαϊάμι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έγινε ο αρχηγός και το έμβλημα της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, καταγράφοντας μέχρι σήμερα 15 γκολ και εννέα ασίστ σε 44 παιχνίδια.

Ο Αργεντινός πρώην επιθετικός των Ρεάλ, Νάπολι, Γιουβέντους, Μίλαν και Τσέλσι έχει ξεχωρίσει στο MLS με την κλάση του, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2022.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα και ο πατέρας του 34χρονου, αυτός θα είναι και ο τελευταίος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αφού σκέφτεται να αποσυρθεί όταν ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την ομάδα.

“Ο γιος μου μου είπε ότι θα αφήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της χρονιάς. Δεν τον βλέπω να επιστρέφει στην Αργεντινή μετά το MLS. Ο Γκονσάλο μού είπε ότι στο τέλος της χρονιάς θα αφήσει το ποδόσφαιρο και θα αποσυρθεί από τη δράση”, ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο TNT Sports.

 

To Top