Σε τουρνουά της Κύπρου η παιδική πυγμαχία του Άρη

Σε τουρνουά στη Λεμεσό της Κύπρου θα συμμετέχει η παιδική ακαδημία πυγμαχίας του Άρη με τέσσερις αθλητές το διάστημα 12 με 14 Οκτωβρίου.

Η ενημέρωση του «κιτρινόμαυρου τμήματος αναφέρει: «Για πρώτη φορά η παιδική ακαδημία πυγμαχίας του ΑΡΗ θα λάβει μέρος σε διεθνή τουρνουά πυγμαχίας , το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Λεμεσό της Κύπρου από 12 έως 14 Οκτωβρίου.

Η παιδική ακαδημία πυγμαχίας του ΑΡΗ είναι μια ακαδημία πρότυπο για τα δεδομένα της Ελλάδας , είναι η μόνη ακαδημία πυγμαχίας στην Θεσσαλονίκη η οποία είναι τόσο οργανωμένη σε αγωνιστικό επίπεδο , με πολλές συμμετοχές σε αγώνες σε όλη την Ελλάδα. Πλέον το επίπεδο των μικρών πυγμάχων του ΑΡΗ είναι αρκετά υψηλό ώστε να μπορούν να αγωνιστούν και σε διεθνή αγώνες.

Η ομάδα θα αποτελείται από τον Κωνσταντινούδη Πέτρο στα 32 κιλά, τον Ράπτη Δημήτριο στα 34 κιλά, τον Κωνσταντινούδη Γεώργιο στα 44,5 κιλά και τον Κουλούρη Εμμανουήλ στα 46 κιλά.

Ο προπονητής του τμήματος Γκαβέζος Γεώργιος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την προετοιμασία που πραγματοποίησαν οι μικροί του πυγμάχοι και είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα αποτελέσματα που θα φέρουν».

To Top