Ανανέωσε με χορηγό το γυναικείο μπάσκετ του Άρη

Το γυναικείο μπάσκετ του Άρη συνεχίζει την καθημερινή δουλειά για επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία και σε αυτή την προσπάθεια θα έχει στο πλευρό του ακόμα έναν χορηγό.

«Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Άρη ευχαριστεί θερμά την εταιρία Hebekidis Auto Group, για τη στήριξη της, ακόμη μία χρονιά» αναφέρει χαρακτηριστικά το «κιτρινόμαυρο» τμήμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανανέωσε με χορηγό το γυναικείο μπάσκετ

Σε μία σημαντική συμφωνία προχώρησαν οι ιθύνοντες της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Άρη, αφού ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την εταιρία ΒΙΚΟΣ, που για μία ακόμα χρονιά θα είναι χορηγός του τμήματος.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Οι υπεύθυνοι του γυναικείου τμήματος Μπάσκετ του Α.Σ. ΑΡΗΣ έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρία Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.).

H ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών και αναψυκτικών.

Με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος»  και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» σε 8 γεύσεις  τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

Η εταιρεία αναλαμβάνει το ρόλο του αποκλειστικού προμηθευτή νερού όλων των αγωνιστικών τμημάτων για την περίοδο 2016-17. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., προσφέροντας την ποιοτική υπεροχή των προϊόντων της και πιστή στη φιλοσοφία της για διαρκή και έμπρακτη υποστήριξη των κοινωνικών, πολιτιστικών και αθλητικών δρώμενων, συνεχίζει τη συνεργασία της για 2η χρονιά με την ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ».

%ce%b2%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83

To Top