Σε… υψηλές πτήσεις τα goal/goal

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος! Οδεύουμε στις τελευταίες αγωνιστικές των περισσοτέρων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη και η αγωνία κορυφώνεται. Αισίως έχουμε φτάσει σε ένα από τα τελευταία “μεγάλα” κουπόνια της σεζόν, και ο στόχος μας δεν είναι άλλος από το κέρδος.

Αρχή με το αμφίρροπο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα. Η Γκλάντμπαχ χωρίς άλλα περιθώρεια για χαμένους βαθμούς υποδέχεται την μαχητική Αουγκσμπουργκ. Οι διακαής πόθος της Μπορούσιας είναι η έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Στην έδρα της παρουσιάζεται βελτιωμένη σε σχέση με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, ενώ φαίνεται τέτοιους αντιπαλους ότι μπορεί να τους ξεπεράσει! Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, αν και εμφανίζονται στις τελευταίες αναμετρήσεις πιο πεισμωμένοι δύσκολα θα καταφέρουν να αποφύγουν την τρίτη θέση από το τέλος και τα μπαράζ. Πάμε με την δύναμη της έδρας!

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο “Μοσόν” ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Μονπελιέ που θέλει να προλάβει το τρένο για το Γιουρόπα λιγκ της επόμενης περιόδου και τη Λυών που φιλοδοξεί να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουν την εφεση να σκοράρουν σε όλα τους τα παιχνίδια σχεδόν, ενώ η αμυντική γραμμή και τον δύο δεν περνάει και το καλύτερο της φεγγάρι.Η Ολιμπίκ Λυών δεν θα έχει στην διάθεση της τον Λοβρέν ενώ για τους γηπεδούχους εκτός θα μείνουν οι Μποκαλί και ο φορ Ουτάκα. Ευελπιστούμε να “ματώσουν” το διχτάκι και οι δύο.

Στην χαμηλότερη κατηγορία της Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί μια σημαντική αναμέτρηση μεταξύ της Γκινγκάμπ και της Λε Μαν. Η καθεμία έχει διαφορετικούς στόχους, με του φιλοξενούμενους να μην μπορούν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Αν και το έργο τους απέναντι στην τετάρτη Γκινγκάμπ είναι υπερβολικά δύσκολο μόνο με νίκη θα πάρουν ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Βέβαια οι αποψινοί αντίπαλοι βρίσκουν το δρόμο για τα δίχτυα τελευταία κάτι που ίσως θα δώσει το δικαίωμα να διεξαχθεί ανοιχτό παιχνίδι. Ασφαλές όμως είναι το G/G σε αποδόσεις κοντά στο 2!

Τέλος να μην παραλείψουμε να περάσουμε και από το Ιρλανδικό πρωτάθλημα. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας Ντέρι υποδέχεται την “φλεγόμενη” επιθετικα Σάμροκ Ρόβερς. Εκατέρωθεν επιθετικα “γεννάν και τα κοκόρια τους” καθώς έχουν τρομερή επαφή με την αντίπαλη εστία. Χωρίς απουσίες θα δώσουν έναν σπουδαίας σημασία αγώνα και τα προγνωστικά περισσεύουν. Η παράδοση λέει μόνο UNDER και τις εννιά φορές που έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους. Εμείς λέμε τουλάχιστον G/G, αν και οί παραδόσεις είναι για να σπάνε…

Προτείνουμε:

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (1)

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΟΛΙΜΠΙΚ ΛΥΩΝ (G/G)

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΛΕ ΜΑΝ (G/G)

ΝΤΕΡΙ – ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (G/G)

To Top