«Σηκώνει μανίκια» για το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών ο ΠΣΑΠ

Εκτελεστική επιτροπή, που αξιολόγησε όλα τα κρίσιμα ζητήματα (και κυρίως αυτό της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών και θα καθορίσει τη στάση του συνδέσμου στη συνέχεια), συγκλήθηκε στον ΠΣΑΠ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Έτοιμος να δρομολογήσει τις αντιδράσεις του στα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους ποδοσφαιριστές, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της ασφάλισης, είναι ο ΠΣΑΠ.

Με αφορμή τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις σοβαρές επιπτώσεις τους στα μέλη του συνδέσμου, στις 29/10 συγκλήθηκε στα γραφεία εκτελεστική επιτροπή.

Η επιτροπή (αποτελούμενη από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου και εκπρόσωπους των μελών του-ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στις ποδοσφαιρικές ομάδες των ΠΑΕ της Super League 1, της Super League 2 και της Football League) αξιολόγησε όλα τα κρίσιμα ζητήματα και ιδίως αυτά που αφορούν στην ασφάλιση των μελών του Συνδέσμου και τους κανονισμούς.

Όπως ανακοινώθηκε λοιπόν, με απόλυτη σύμπνοια και ενότητα τέθηκαν τα πλαίσια και τα όρια της περαιτέρω στάσης και δράσης του Συνδέσμου, με κύριο γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του και του ιδίου.

To Top