Σημαντική η νίκη στην πρεμιέρα, να… αναγκάσουμε τον κόσμο να αυξηθεί στα παιχνίδια μας!

Τους χαιρετισμούς μου σε όλους τους φίλους του Άρη. Την περασμένη βδομάδα εγκαινιάσαμε την επικοινωνία μας μέσα από το PRESSARIS και το ξεκίνημα μας δίνει την δυνατότητα για τα πρώτα χαμόγελα.

Ξεκινήσαμε νικηφόρα το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς μέσα στη Μίκρα κάτι που είναι σημαντικό αν αναλογιστούμε ότι σε πρεμιέρες πρωταθλήματος πάντα υπάρχουν εκπλήξεις.

Ας πούμε δυο λόγια για το παιχνίδι με το Αιγίνιο. Περίμενα η αντίπαλη ομάδα να παίξει ελευθέρα όπως και έκανε . Αντίθετα εμείς ξεκινήσαμε νευρικά, αλλά λίγο η εμπειρία μας λίγο η δύναμη της έδρας ήταν οι κύριοι λόγοι που καταφέραμε να πάρουμε το πρώτο σετ.

Στα αλλά δυο σετ ελέγχαμε κατά κάποιο τρόπο το παιχνίδι και επικράτηση μας ήταν δίκαιη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε και μας είδε και ο αποκλειστικός μας στόχος είναι να τον αναγκάσουμε με την απόδοση μας να είναι κάθε φορά και περισσότερος σε ένα πρωτάθλημα θα έρθουν και κάποια άσχημα αποτελέσματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι μας ξέρουν να στηρίζουν την ομάδα μας όσο κανένας άλλος. Ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας, είναι απέναντι στο Εθνικό Αλεξανδρούπολης . Είναι μια καλή ομάδα, σε μια παραδοσιακή δύσκολη έδρα της Α1. Μπροστά μας έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό και ο στόχος φυσικά είναι το “τριποντο”.

Να περνάτε καλά, θα τα πούμε σύντομα!

To Top