ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σημείο αναφοράς ο χαρακτήρας του Ματέο Γκαρσία στην Κόρδοβα!

Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα φιλοξενεί αργεντίνικη ιστοσελίδα, καθώς καλείται να αναλύσει την επιρροή που έχουν οι ποδοσφαιριστές στο θέμα της κριτικής, με την χρησιμοποίηση των social media.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Συγκεκριμένα, η “mundod.lavoz.com.ar”, εστιάζει σε ποδοσφαιριστές ομάδων της περιοχής της Κόρδοβα και αναφέρει περιπτώσεις παικτών που επηρεάστηκε η καριέρα τους, από την χρήση των social media και κυρίως την κριτική που δέχθηκαν μέσω αυτών.

Αφορμή θα έλεγε κανείς μία φωτογραφία από τα αποδυτήρια της Εθνικής Αργεντινής, όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι με το κινητό στο χέρι, μετά το τέλος ενός αγώνα.

Στην αναφορά που γίνεται, θα ειπωθεί και το όνομα του Ματέο Γκαρσία, του οποίου ο χαρακτήρας ξεκάθαρα αποτελεί σημείο αναφοράς.

Όπως τονίζει ο Αγκουστίν Γκρίγιο, εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών της Κόρδοβα, στο εν λόγω σάιτ: “Ο Ματέο Γκαρσία που έπαιζε στην Κόρδοβα και τώρα στην Ελλάδα και τον Άρη, δεν χρειάστηκε ποτέ να μπει σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν του άρεσε να προκαλεί και να διαφημίζει τη ζωή του. Ούτε πριν γίνει διάσημος το έκανε, ούτε και όταν έγινε.

Ο Λούκας Ακόστα που είναι τώρα στην Μπελγκράνο, είχε πολλά προβλήματα όταν ήταν μαζί μας, καθώς είχε εκθέσει τόσο πολύ τη ζωή του, ενώ και σαν χαρακτήρας ήταν ιδιαίτερος”.

To Top