ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σημείο “κλειδί” για τη δικαίωση του Άρη η εφαρμογή-ερμηνεία του άρθρου 4

Ο Άρης θα δώσει την νομική του μάχη στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, μια και έχοντας αποκτήσει έννομο συμφέρον θα ζητήσει να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Όσον αφορά στον ΚΑΠ προβλέπει ότι εφόσον δεν συμπληρώνεται ο αριθμός των ομάδων του πρωταθλήματος, ανεβαίνουν ομάδες από την αμέσως μικρότερη κατηγορία.

Αυτήν τη στιγμή οι ομάδες είναι 17+1. Σημείο κλειδί αναμένεται να είναι η εφαρμογή-ερμηνεία του άρθρου 4 για τη δικαίωση του Άρη. Όπως είναι γνωστό η ΕΠΟ πέρασε πριν δυο μήνες στον ΚΑΠ διάταξη που αναφέρει ότι “σε περίπτωση που, για οποιοδήποτε λόγο, η έναρξη των πρωταθλημάτων δεν μπορεί να γίνει με τον προκαθορισμένο αριθμό ομάδων, ο αριθμός τους δεν συμπληρώνεται για κανένα λόγο” χωρίς πάντως να διευκρινίζεται εάν αυτό ισχύει από φέτος ή από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Είναι ένα λεπτό σημείο το οποίο λογικά θα παίξει ρόλο στον δικαστικό αγώνα των κιτρινόμαυρων για τη δικαίωσή τους και την άνοδο στη Football League. Οι νομικοί του Άρη είναι αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα δικαιωθεί η συνολική προσπάθεια και η ομάδα θα είναι στην κλήρωση της 2ης Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

To Top