Σηφάκης, Σαρλερουά και Άντερλεχτ αντιμέτωποι με έναν… ψυχοπαθή!

Με μία ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε χθες ο αγώνας της Σαρλερουά, ομάδας του Μιχάλη Σηφάκη με την Άντερλεχτ, καθώς ένας ψυχοπαθής απειλούσε να ανατινάξει το σπίτι του, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το γήπεδο. Υπέροχα κυλάει η ζωή στο Σαρλερουά…

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του “sport24.gr” “με μία ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σαρλερουά και την Άντερλεχτ καθώς ένας οπλισμένος άντρας απειλούσε πως θα ανατινάξει το σπίτι του που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το γήπεδο!

Το ματς άρχισε στις 20.00 και όχι στις 19.00 όπως ήταν προγραμματισμένο αρχικά, καθώς η αστυνομία απέκλεισε την γύρω περιοχή.

Ένας άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα κλείστηκε στο διαμέρισμα του που βρίσκεται δίπλα από το “Σταντ ντι Πεϊ” και απειλούσε πως θα το ανατινάξει!

Η αστυνομία έπειτα από τηλεφώνημα της μητέρας του, αποφάσισε να εκκενώσει την περιοχή απαγορεύοντας στους οπαδούς να προσέλθουν στο γήπεδο μέχρι να συλληφθεί ο Μίκαελ Κ. όπως ήταν τα αρχικά του επωνύμου του.

Μάλιστα κυκλοφόρησαν φήμες πως κρατούσε όμηρο κάτι που αποδείχθηκε αναληθές καθώς παραδόθηκε δίχως αντίσταση στις αστυνομικές αρχές”.

 

To Top