Σηφάκης-Χαλκιάς σημειώσατε «1» στα πλάνα του Σάντος

Για δεύτερη φορά εντός της ημέρας προπονήθηκαν το οι Ελληνες διεθνείς στο Κιτσμπούελ, στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας τους επί αυστριακού εδάφους.

Ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, καθώς το πρόγραμμα έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Φερνάντο Σάντος να αρχίσει να αποκαλύπτει μέρος των σκέψεών του για το πώς θα συγκροτηθεί η 11άδα της εθνικής.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο οικογενειακό διπλό και τις ασκήσεις τακτικής παρουσίασε τα πλάνα του εν όψει του πρώτου φιλικού, απέναντι στη Σλοβενία, το Σάββατο (26/5). Αρχικά ο Σάντος χρησιμοποίησε τον Σηφάκη στο τέρμα, με τους Τοροσίδη, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο στην άμυνα. Κατσουράνης, Καραγκούνης και Μανιάτης ήταν οι τρεις του κέντρου, με τους Νίνη, Σαμαρά και Γκέκα στην επίθεση.

Λίγο αργότερα, ο Σάντος άλλαξε τα πρόσωπα, έχοντας τον Χαλκιά στην εστία, με τους Κονέ (δεξιά), Τζαβέλλα (αριστερά), Μαλεζά και Μάκο (στόπερ) στην άμυνα. Φωτάκης, Τζιόλης και Λυμπερόπουλος ήταν στα χαφ, με τον «Λύμπε» πιο προωθημένο, ενώ Σαλπιγγίδης, Φετφατζίδης και Μήτρογλου ήταν στην επίθεση.

Το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα παραμένει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος γυμνάζεται ατομικά καθώς δεν έχει ακόμα ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς.

Εκτός από τη σκληρή δουλειά, οι διεθνείς έχουν και στιγμές χαλάρωσης, με ορισμένους να βρίσκουν την ευκαιρία να παίξουν… μπάσκετ.

To Top