Συνεργασία Μπόκα – Unicef για τα παιδιά (video)

Ένας από τους κορυφαίους συλλόγους του πλανήτη έχει την έδρα του σε μια από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές του Μπουένος Άιρες. Αυτό είναι κομμάτι από το μεγαλείο της Μπόκα Τζούνιορς, η οποία μέσα από την κοινωνική δράση της φροντίζει να δίνει ευκαιρίες στα παιδιά από τις φτωχογειτονιές…

Το βιοτικό επίπεδο στην αποκαλούμενη «Δημοκρατία της Μπόκα» είναι χαμηλό και πολλά παιδιά δεν έχουν τη δυνατότητα να ντύνονται και να τρέφονται σωστά, πολύ περισσότερο να πηγαίνουν στο σχολείο και να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες που για άλλα παιδιά θεωρούνται αυτονόητες.

Για το λόγο αυτό, η Μπόκα Τζούνιορς αποφάσισε να διοργανώσει σε συνεργασία με τη Unicef ένα «Δείπνο αλληλεγγύης για τα παιδιά». Η βραδιά θα διοργανωθεί στις 4 Ιουνίου σε πολυτελές ξενοδοχείο του Μπουένος Άιρες, όπου οι τιμές των τραπεζιών θα είναι αρκετά «φουσκωμένες», αλλά για καλό σκοπό: Τα έσοδα θα δοθούν για την ενίσχυση του παιδικού εντευκτηρίου και των παιδιών των φτωχών οικογενειών της περιοχής.

Στο σχετικό βίντεο, μάλιστα, σχεδόν όλα τα αστέρια της ομάδας απεύθυναν κάλεσμα στους πιο ευκατάστατους φιλάθλους, με σύνθημα… «βοήθησέ μας να βοηθήσουμε»!

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα των ποδοσφαιριστών για το δείπνο ενίσχυσης των άπορων παιδιών:

To Top