ΜΠΑΣΚΕΤ

Σιγάλας: “Άλλαξαν οι ισορροπίες με την απώλεια του Μπλούμπεργκς”

O Γιώργος Σιγάλας κοουτσάρισε τον Άρη στα τελευταία δυο λεπτά, μια και οι ρέφερι απέβαλαν τον Γιάννη Καστρίτη με δύο τεχνικές ποινές.

Ο άμεσος συνεργάτης του Καστρίτη τόνισε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ότι: “Άλλαξαν οι ισορροπίες, όταν χάσαμε τον Μπλούμπεργκς κι άλλαξαν τα δεδομένα. Έγινε στη συνέχεια καλή δουλειά, προσπαθήσαμε, αν και δεν είμαστε για 3-4 λεπτά πνευματικά στο παιχνίδι.

Στην συνέχεια λειτούργησε η φιλοσοφία μας για την καλή άμυνα, αλλά δεν καταφέραμε να φτάοσυμε στη νίκη”.

Μιλώντας στη συνέχεια στη συνέχεια στη συνέντευξη τύπου είπε:

“Συγχαρητήρια στη Λιετκαμπέλις αλλά και στους παίκτες μας. Τα έδωσαν όλα. Ο τραυματισμός του Μπλούμπεργκς άλλαξε τις ισορροπίες μας. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε αρκετά. Μετά από κάθε παιχνίδι βλέπουμε τα λάθη μας για να βελτιωθούμε. Ειδικά απόψε θα δούμε ξανά το ματς για να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ως Άρης και στα επόμενα παιχνίδια, ώστε να παρουσίασουμε καλύτερη εικόνα”.

Όταν ρωτήθηκε για τη διαιτησία είπε: “Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και τα λάθη είναι στο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε παρά τα προβλήματα. Η Λιετκαμπέλις είναι πολύ καλή ομάδα”.

Για τη συνέχεια της ομάδας και την κατάσταση του ρόστερ: “Το μόνο που έχω στο μυαλό μου όπως και ο προπονητής, είναι ότι χρειαζόμαστε παίκτες. Τώρα χρειαζόμαστε και λόγω του Μπλούμπεργκς. Πρέπει να καλύψουμε το κενό του Μπέιτς. Περιμένουμε τον Περσίδη στο επόμενο ματς. Τα παιχνίδια με Γκραν Κανάρια και Ολυμπιακό βοήθησαν να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Τώρα έχουμε μπροστά μας παιχνίδια τα οποία μπορούμε να κερδίσουμε και να σηκώσουμε κεφάλι”.

 

To Top