ΜΠΑΣΚΕΤ

Σιγάλας: “Τα δύσκολα θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε που είμαστε ως ομάδα”

Ο Γιώργος Σιγάλας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη, του οποίου υπήρξε παίκτης, ενώ αναφέρθηκε στα παιχνίδια του Άρη με την Γκραν Κανάρια που πέρασε και με τον Ολυμπιακό που έρχεται.

Για το παιχνίδι στο οποίο αντιμετώπισε τον Γιάννη Ιωαννίδη ως αντίπαλο, τη σεζόν 1999-2000: “Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Αντιμετωπίζαμε τον Ολυμπιακό που ήταν ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είχε δείξει έναν τρομερό σεβασμό απέναντι μας. Έπαιζε το παιχνίδι σε μεγάλες εντάσεις. Βοηθήσαμε και εμείς αυτό, παίζοντας δυνατά. Θέλαμε πάντα να διεκδικήσουμε τη νίκη.”

Για την προσπάθεια που γίνεται στον Άρη και τα δύο πολύ δυνατά παιχνίδια με τη Γκραν Κανάρια και τον Ολυμπιακό: “Έχουμε τη τύχη να παίξουμε με αυτές τις δύο πολύ δυνατές ομάδες. Δεν είχαμε τη δυνατότητα να έχουμε τέτοια φιλικά παιχνίδια, είτε γιατί δεν ήμασταν όλοι μαζί στη προπόνηση εξαιτίας τραυματισμών είτε γιατί δεν υπήρχαν ομάδες. Θα είναι μια πολύ καλή προπόνηση για εμάς, γιατί εμείς έχουμε απαιτήσεις για τη νίκη, αλλά από την άλλη είναι και δύο παιχνίδια που λες ότι αν τα χάσεις, δεν χάνεις τους στόχους σου.

Θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε που είμαστε ως ομάδα. Να καταλάβουν οι παίκτες με τι έχουν να παίξουν. Υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες. Εξίσου σημαντικό και για εμάς στο σταφ, ώστε να βλέπουμε κάποια στοιχεία και να προσαρμόζουμε πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο”.

Δείτε όλη την συνέντευξη παρακάτω:

 

To Top