Σιγή ασυρμάτου, η “μπάλα” στην (δικαστική)… κερκίδα και αναμονή της “Ανάστασης”

Ο Άρης βαδίζει αυτή τη στιγμή σε καθεστώς αβεβαιότητας. Οι εξελίξεις ούτως ή άλλως θα δρομολογηθούν με σημείο αναφοράς την απόφαση για το άρθρο 99, τη στιγμή που δεν υπάρχει παράλληλα απόφαση για την αίτηση αντικατάστασης της διοίκησης της ΠΑΕ.

Στο τελευταίο αυτό σημείο πρέπει να σημειωθούν για μια ακόμη φορά, τόσο η αστοχία να διαχειριστούν ΚΜΑ και ΑΣ μια τυπική (όπως υποστήριζαν) νομική διαδικασία, όσο και η… υπεραισιοδοξία που τεχνηέντως καλλιέργησαν ότι θα βγει άμεσα η απόφαση.

Επί της πρακτικής διαδικασίας, οι όποιες εξελίξεις καλύπτονται από “σιγή ασυρμάτου”, με την “μπάλα” να βρίσκεται στην… δικαστική κερκίδα και να αναμένεται η “Ανάσταση” του συλλόγου, με τον καθορισμό των ενεργειών της επόμενης μέρας να βρίσκεται σε θολό τοπίο.

Τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα χαρτιά του, ώστε να παραμείνει η ομάδα στην Football League αναζητώντας χρηματοδότες. Ήδη υπάρχουν πληροφορίες ότι βρέθηκε στην Αθήνα τις προηγούμενες μέρες προσπαθώντας βρει “πόρτες ανοιχτές”. Σύμφωνα με τα όσα επιβεβαίωναν και χθες οι συνεργάτες του προτίθεται να ανοίξει τα χαρτιά του σε συνέντευξη τύπου.

Από την άλλη οι παράγοντες  (Παπαϊωάννου, Μπακούρας, Γράντας, Δασυγένης) που εξεδήλωσαν… προθέσεις και μόνο, δεν έχουν γίνει πιο συγκεκριμένοι και ουσιαστικοί. Ειδικά, όπως επισημάνθηκε και χθες σε άλλο ρεπορτάζ, ο Γράντας απομακρύνεται, όπως τουλάχιστον έδειξε στο τελευταίο γεύμα με παράγοντες του Ηρακλή Αμπελοκήπων!

Σε στάση αναμονής (πολλοί αναφέρονται σε στάση πλήρους αδράνειας) βρίσκεται και η ΚΜΑ, χωρίς προς το παρόν να βρίσκεται σε θέση να παρουσιάσει συγκεκριμένο σχέδιο για την “επόμενη μέρα”.

To Top