Όλα ρευστά με τους παίκτες, ανοιχτό το θέμα των προσφυγών

Μπορεί να υπάρχει η πρόθεση να συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Μαΐου οι προπονήσεις στο στρατόπεδο του Άρη, αλλά όλα είναι ρευστά αυτήν τη στιγμή Το ερώτημα, ωστόσο, είναι με ποιους θα κάνει προπονήσεις το τεχνικό τιμ των «κιτρινόμαυρων», αφού είναι γεγονός πως οι αποχωρήσεις θα είναι αρκετές.

Χαρακτηριστικά, όπως δήλωσε και χθες ο Κρίστι Βανγκέλι: “Έχουμε ένα τελευταίο ραντεβού αύριο όλοι οι παίκτες, θα μιλήσουμε και θα δούμε τί θα κάνουμε αν και πολλά παιδιά από όσο ξέρω έχουν πάρει την απόφαση να φύγουν αφού δεν πληρώνονται. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν έσοδα στην ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τις οφειλές. Πολύ φοβάμαι ότι μπορεί και να χάσουμε τα λεφτά μας. Το βασικό που μας ενδιαφέρει όμως είναι τί θα γίνει με την επόμενη μέρα. Αν φανεί ότι υπάρχει μέλλον στην ομάδα θα είναι πολλοί οι παίκτες που θα θελήσουν να μείνουν”.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο της αβεβαιότητας θα φανεί κατά πόσο αρκετοί παίκτες θα κάνουν πράξη τις σκέψεις για την κατάθεση προσφυγής. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας πολύ σημαντικός αριθμός παικτών ετοιμάζει προσφυγές, ώστε να διασφαλίσουν τα χρήματά τους, να αποκτήσουν την ελευθερία τους και να ψάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Αυτή την ώρα όλοι ποδοσφαιριστές του Αρη έχουν το δικαίωμα της προσφυγής, όντας απλήρωτοι εδώ και μήνες.

Επιθυμία των περισσότερων παικτών του Αρη είναι να φύγουν από την ομάδα, από τη στιγμή που δεν πληρώνονται και δεν υπάρχει, με τα τωρινά δεδομένα, φως στο βάθος του τούνελ…

To Top