Σιγή του επίσημου ραδιοφώνου που πληγώνει!

Για 4η μέρα, η φωνή του Άρη, το επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου παραμένει σε σιγή… Μια σιγή που προβληματίζει, πληγώνει, δημιουργεί δικαιολογημένα την ανησυχία του κόσμου.

Το «ΑΡΗΣ FM 92,8» σίγησε και πάλι. Αυτήν τη φορά όχι λόγω των τεχνικών προβλημάτων, αλλά εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν κηρύξει οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί. Αρχικά, η Ένωση Συντακτών Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης αρχικά κήρυξε  48ωρη απεργία από τις 6 π.μ. της Τρίτης 27/3 ως τις 6 π.μ. της Πέμπτης «διαμαρτυρόμενο για την καταστρατήγηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και την πολύμηνη καθυστέρηση στην καταβολή των αμοιβών στους εργαζομένους», όπως ανέφερε στην ανακοίνωση της.

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχώρησε και η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας για τις 27, 28, 29, 30 Μαρτίου αποφασίζοντας την κήρυξη  δύο 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων, έχοντας τα ίδια αιτήματα με τους δημοσιογράφους.

Δικαιολογημένα οι εργαζόμενοι προασπίζονται τα δικαιώματά τους, θέλουν τα δεδουλευμένα μηνών, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα επιβίωσης.

Από την άλλη, όμως, η ουσία είναι και ότι ο κόσμος του Άρη στερείται ενημέρωσης σε μια κρίσιμη περίοδο που περιλαμβάνει πολύ σημαντικά παιχνίδια στην προσπάθεια της ομάδας να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, ενώ δίνεται και η μάχη για την αδειοδότηση της ΠΑΕ. Πέρα από τις όποιες εξελίξεις σε όλα τα τμήματα…

Η κιτρινόμαυρη οικογένεια καλείται να βρει μια μακροχρόνια και ουσιαστικά λύση. Γιατί, όπως φάνηκε μέχρι σήμερα με… «ασπιρίνες» το πρόβλημα δεν λύνεται.       

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top