Σιγουριά στον Ολυμπιακό για Σηφάκη(!), παρά τις αντιρρήσεις του Άρη…

Ο Μιχάλης Σηφάκης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ολυμπιακό, όπως υπογραμμίζουν με έμφαση στο λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που ο Άρης περιορίζεται παρά τις αντιρρήσεις του, σε ρόλο… απλού παρατηρητή, μια και όλα αυτήν τη στιγμή εξαρτώνται από την θέληση του παίκτη.

Την περίπτωση του Σηφάκη συνεχίζουν να εξετάζουν στον Ολυμπιακό και στον Πειραιά υπάρχει η αίσθηση ότι θα δώσουν τελικά τα χέρια. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», o 27χρονος γκολκίπερ ενδέχεται να έρθει σε επαφή με τους ερυθρόλευκους μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και δεν αποκλείεται να τα βρουν στις 400.000 ευρώ συν μπόνους.

Ο Άρης έχει αρκετές αντιρρήσεις για αυτή τη μετακίνηση, μια είτε θα ήθελε τον παίκτη, είτε εφόσον αυτός σκοπεύει να φύγει οριστικά από το Κλεάνθης Βικελίδης να έχει κάποιο οικονομικό όφελος. Ωστόσο το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και υπάρχουν οφειλές προς το πρόσωπό του.

Όσο για την κατάστασή του, ο ίδιος τονίζει στο περιβάλλον του αρκετά ικανοποιημένος από την αποθεραπεία του και σύντομα θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να μεταβεί και πάλι στο Βέλγιο για να τον εξετάσει ο γιατρός που τον χειρούργησε στο πόδι.
 

To Top