ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σιδεράκης: “Δείξαμε ψυχή και χαρακτήρα, είμαστε δυνατοί και στα δύσκολα…”

Η εμφάνιση του Γιάννη Σιδεράκη στην Πτολεμαΐδα ήταν τέτοια που έδωσε στον Άρη την ευκαιρία να βγει από τη δύσκολη θέση μετά και την αποβολή του Γκαέλ Ν΄Λουντούλου. Ο 28χρονος τερματοφύλακας των “κιτρινόμαυρων” με εξαιρετικές επεμβάσεις, συνέβαλλε πάρα πολύ στην επίτευξη της δέκατης φετινής νίκης.

«Παίξαμε σε ένα παρά πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Όσο πέρναγε η ώρα γινόταν ένας… βούρκος. Παρόλα αυτά η ομάδα έδειξε ψυχή και χαρακτήρα. Παλέψαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κάτι τέτοια παιχνίδια, μας βοηθάνε να δείξουμε, ότι είμαστε δυνατοί και στα δύσκολα. Η φετινή ομάδα έχει το χαρακτηριστικό αυτό και θέλουμε να το εμφανίζουμε σε κάθε αναμέτρηση», τόνισε αρχικά ο γκολκίπερ των “κιτρινόμαυρων”.

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του Νίκου Αναστόπουλου, δείχνει να «απολαμβάνει» το τελευταίο διάστημα ο Γιάννης Σιδεράκης, ο οποίος στην Πτολεμαϊδα, για δεύτερη σερί αγωνιστική πήρε γάντια βασικού έναντι του Τσάβι Τζινάρ:

«Δουλεύω πάρα πολύ στις προπονήσεις. Γίνεται πολύ καλή δουλειά με τον προπονητή μας επί καθημερινής βάσεως. Παιχνίδι με το παιχνίδι βρίσκουμε σιγά-σιγά το ρυθμό μας. Ελπίζω στην πορεία να είμαστε καλύτεροι, η ομάδα αλλά και εγώ. Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε, να μαζέψουμε δυνάμεις και να κερδίσουμε στην έδρα μας τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Καμπανιακό»

To Top