ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το διπλό (μεγάλο) στοίχημα του Καρυπίδη…

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου-εκδήλωση του Ερασιτέχνη Άρη, από την τοποθέτηση του Θοδωρή Καρυπίδη, έγινε κατανοητό, το πόσο θέλει τον κόσμο μαζικά στο πλευρό του στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο 37χρονος δεν κρύβει την επιθυμία του να δει το “Κλεάνθης Βικελίδης” γεμάτο και γνωρίζει πολύ καλά πως για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να φτιάξει μία ομάδα,η οποία την επόμενη σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ (εφόσον αυτός έχει το πλειοψηφικό πακέτο της νέας ΠΑΕ) θα είναι… τρένο. Αυτό είναι το επόμενο διπλό στοίχημα, καθώς το πρώτο, που είναι η άνοδος στη Φούτμπολ Λιγκ, βρίσκεται ήδη πολύ κοντά πλέον…

Για τον λόγο αυτό προανήγγειλε μεταγραφές επιπέδου Σούπερ Λιγκ, ώστε η ομάδα να περάσει με ευκολία το επόμενο “εμπόδιο”.

Θεωρείται δεδομένο, πως ο κόσμος του Άρη αποτέλεσε τον μεγάλο πόλο έλξης για τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο οποίος ξέρει πως η επένδυση του θα έχει αποτέλεσμα αν καταφέρει να φέρει τον Άρη το συντομότερο δυνατόν στην κατηγορία, έχοντας την πλήρη υποστήριξη και μόνο από τον κόσμο των “κιτρινόμαυρων”.

 

 

To Top