Σιμεόνε: “Σπουδαίος προπονητής ο Κλοπ”

Το καλύτερο παράσημο για έναν προπονητή είναι να αναγνωρίζουν τη δουλειά του οι συνάδελφοί του. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε λοιπόν αναγνωρίζει τη δουλειά που κάνει ο Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, χαρακτηρίζοντάς τον σπουδαίο προπονητή.

«Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για δύο μεγάλες ομάδες με δύο υπέροχα γήπεδα, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχει ρεβάνς στο ποδόσφαιρο. Αυτό το παιχνίδι στο Άνφιλντ ανήκει στο παρελθόν, νικήσαμε και προχωρήσαμε. Αυτά τα πράγματα δεν γυρίζουν πίσω. Θα είναι ένα παιχνίδι που οι οπαδοί της Ατλέτικο θα θυμούνται, αλλά δεν θα είναι παράγοντας στο αυριανό παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο “Τσόλο” για την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Σιμεόνε αρνήθηκε την ύπαρξη οποιαδήποτε διαμάχης όσον αφορά τη σχέση του με τον Γιούργκεν Κλοπ, αφού ο Γερμανός προπονητής παραπονέθηκε ότι ο Αργεντινός δεν του έδωσε το χέρι μετά το τελευταίο παιχνίδι.

«Οι προπονητές αντιμετωπίζουν τα συναισθήματά τους με διαφορετικούς τρόπους. Στην Αγγλία ίσως βλέπουν τη χειραψία ως μια χειρονομία αθλητισμού από κυρίους, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Δεν μου αρέσει να είμαι ψεύτικος και ακολουθώ τα συναισθήματά μου. Δεν γνωρίζω τον Κλοπ προσωπικά, αλλά είναι σπουδαίος προπονητής», σχολίασε.

To Top