ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκάνδαλο ΕΠΟ! Πώς ξεκίνησε το παιχνίδι; Πρώτες παραιτήσεις

Σκάνδαλο ΕΠΟ! Ακόμη ένα. Πώς ξεκίνησε το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ; Δέχθηκαν πιέσεις οι διαιτητές; Ποιος είναι ο αυτουργός σε ένα θέμα τόσο σοβαρό, όπως αυτό της υγείας; Ερωτήματα που είναι άγνωστο εάν ποτέ απαντηθούν. Πάντως στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχαμε τις πρώτες παραιτήσεις, πριν από το τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη. 

Τα… ληγμένα δελτία υγείας 12 παικτών του ΠΑΟΚ που ξαφνικά… ανακάλυψαν χθες στο ΟΑΚΑ, φέρνουν στην επιφάνεια μία τεράστια γκέλα διαρκείας, η οποία δεν είναι περιστασιακή, μόνο στο εν λόγω ματς, αλλά είναι… φαινόμενο όλων αγώνων που έδωσαν μέσα στον Ιούλιο. Κι αν δεν το έπαιρνε μυρωδιά κανείς και έπαιζαν αντικανονικά 12 παίκτες με τον Άρη; Όλα αυτά δεν συνιστούν αλλοίωση του πρωταθλήματος;

Φυσικά πρόκειται για σκάνδαλο από πλευράς διαιτητών και ΕΠΟ αφού το ματς δεν έπρεπε να ξεκινήσει, ενώ γεννούνται ερωτήματα για ποιόν λόγο δεν υπήρχε εικόνα στα προηγούμενα ματς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ. Μιλάμε δηλαδή για τέσσερις αγώνες στους οποίους ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν με… ληγμένα δελτία υγείας! Ποιος ήταν ο ρόλος της ΕΠΟ σε αυτό το σημείο; Έγιναν για μια ακόμη φορά… τηλεφωνήματα στα αποδυτήρια;

Για την ιστορία του θέματος – θα πρέπει να σημειωθεί πως τα δελτία των ποδοσφαιριστών που δεν είναι θεωρημένα αφορούν τους Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλη, Μαουρίσιο, Τζόλη, Άκπομ, Μάτος, Μιχάι, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λημνιό και Στοχ, μια λεπτομέρεια που στην ουσία της δεν έχει καμία βεβαίως σημασία.

Σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ και πριν το ματς με τον Άρη οι εξελίξεις δρομολογούνται άμεσα με τις δύο πρώτες παραιτήσεις. Ο γιατρός του Ευθύμης Παπασούλης, υπέβαλλε την παραίτησή του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη με τις κάρτες υγείας, όπως παραίτηση υπέβαλλε και ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Σαραϊδάρης, ως διοικητικός υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος. “Λεπτομέρεια”: ο Σαραϊδάρης είναι γνωστό “τέκνο” από το… φυτώριο της διαιτησίας που καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα!

Πολύ ενδιαφέρον κρύβει πάντως ποια στάση θα κρατήσει η ΑΕΚ του… boss. Για να δούμε…

To Top