Σκέφτεται ακόμη και την “λύση” ο Καπετάνος

Ο Κώστας Καπετάνος, ο οποίος όπως έδειξαν οι τελευταίες επιλογές του Λούκας Αλκαράθ, δεν φαίνεται να βρίσκεται στα πλάνα του Ισπανού προπονητή. Οι πληροφορίες ότι  σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να λύσει την συνεργασία του με τους κίτρινους, έχουν φουντώσει.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το sport2310: “Όλα δείχνουν πως ο 28χρονος μέσος θα «κουνήσει μαντήλι» στην ομάδα του Άρη μετά από 1,5 χρόνο παραμονής στους κίτρινους. Ο Καπετάνος που το καλοκαίρι παρέμεινε στην ομάδα βάζοντας… πλάτη, μαζί με τους υπόλοιπους τέσσερις «μεγάλους» (Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Βελλίδη και Καζναφέρης), φαίνεται πως βρίσκεται ένα βήμα πριν πάρει την οριστική του απόφαση να αποχαιρετήσει τη Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Το μεγάλο πρόβλημα όμως, έγκειται στο θέμα των απολαβών του παίκτη, καθώς του οφείλονται χρήματα από την περσινή χρονιά και θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» προκειμένου οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πλευρά του ο παίκτης δεν έχει εκδηλώσει επίσημα τις προθέσεις του, αλλά όπως αφήνει να εννοηθεί όλες οι σκέψεις περνούν από το μυαλό του σχετικά με το μέλλον του.

To Top