Σκέφτονται αλλαγές-αντίδοτο για την άμυνα, δοκίμασαν Γιαννίτση και Καζναφέρη

Τα δύο γκολ που δέχτηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι ο Άρης με τα Γιάννινα, ο τρόπος με τον οποίο τα δέχτηκε, καθώς και η συνολική εικόνα της ομάδας ανασταλτικά (στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, κάθε επίθεση των φιλοξενούμενων «μύριζε» γκολ) φαίνεται ότι αφύπνισε για τα καλά το προπονητικό δίδυμο του Άρη.

Πασιαλής και Μπουγιουκλής ψάχνουν τρόπο να γιατρέψουν τις πληγές της ομάδας στα μετόπισθεν. Αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας που έρχεται στην Κομοτηνή, οι δύο προπονητές, σκέφτονται να αλλάξουν ακόμη και κατά τα 2/4 την άμυνα προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα, την ώρα που ο Άρης (ο οποίος κάποτε φημιζόταν για την αμυντική του λειτουργία, ομάδα των… under ανέκαθεν!) μετράει 16 τέρματα παθητικό, όντας μαζί με τη Βέροια οι χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, δεχόμενες περίπου ενάμιση γκολ ανά παιχνίδι!

Η σημερινή είδηση, λοιπόν, έχει να κάνει με το τι έδειξαν στο πρώτο μέρος της προπόνησης οι δύο προπονητές του Άρη, οι οποίοι προσπάθησαν να δουλέψουν στο αμυντικό κομμάτι και άλλαξαν δύο πρόσωπα στην αμυντική τετράδα.

Οι… συνονόματοι, Νίκος Ψυχογιός και Νίκος Παντίδος έδωσαν τις θέσεις τους στους Κώστα Καζναφέρη και Μιχάλη Γιαννίτση. Ο Ψυχογιός δεν ήταν σε καλή μέρα στο ματς με τον ΠΑΣ, όπως και ο Παντίδος, όπου για δεύτερο σερί παιχνίδι μετά τη Λειβαδιά έδειξε να έχει προβλήματα, αφού πέρα από το ψηλό παιχνίδι (δεν έχασε κεφαλιά είναι η αλήθεια) δεν ήταν σε επίπεδο παλαιότερων εμφανίσεων.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ευθύνονται για τη συνολική εικόνα της ομάδας, καθώς όταν μία ομάδα δεν αμύνεται σωστά το πρόβλημα είναι συνολικό.

Δοκιμάζοντας την οπισθοχώρηση του Καζναφέρη ελπίζουν οι Πασιαλής και Μπουγιουκλής να κάνουν πιο έμπειρη την άμυνα και να έχουν και ένα πιο επιθετικογενές μπακ, με δεδομένο ότι πέρυσι ο Καζναφέρης ήταν εκ των πολυτιμότερων του Άρη, παίζοντας ως δεξί μπακ.

Τέλος, η είσοδος του Γιαννίτση στην ενδεκάδα κερδίζει ακόμη περισσότερο έδαφος και ήταν κάτι το οποίο συζητιόταν καιρό, αφού πολύς λόγος έχει γίνει για το ταλέντο του 20χρονου. Ίσως ήρθε η ώρα να πάρει την ευκαιρία του…

Οι δοκιμές θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και το προπονητικό τιμ του Άρη θα πάρει τις τελικές αποφάσεις του.

To Top