Σκέφτονται σοβαρά την περίπτωση του Κέιλορ Νάβας στη Νάπολι

Με τον Άλεξ Μέρετ να οδεύει προς Σπέτσια και τις διαπραγματεύσεις με τον Κέπα να καθυστερούν η περίπτωση του Κέιλορ Νάβας εξετάζεται σοβαρά από τη Νάπολι για τη θέση του τερματοφύλακα.

Προς τον Κέιλορ Νάβας καταλήγουν στη Νάπολι για τη θέση του βασικού γκολκίπερ τη φετινή σεζόν μιας και δείχνει να χαλάει η μεταγραφή του Κέπα στην ιταλική ομάδα. Ο Νάβας στα 36 του χρόνια έχει χάσει τη θέση του στην Παρί Σεν Ζερμέν ύστερα και από τη μεταγραφή του Ντοναρούμα στους Παριζιάνους την περασμένη χρονιά, επομένως δε θα ήταν δύσκολο να σκεφτεί το μέλλον του μακριά από την πόλη του φωτός.

Άλλωστε ο προπονητής των πρωταθλητών Γαλλίας-Κριστιάν Γκαλτιέ- έχει ενημερώσει τον Λουίς Κάμπος(ποδοσφαιρικό σύμβουλο του συλλόγου) πως θα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα που σχετίζεται με το μέλλον του τερματοφύλακα από την Κόστα Ρίκα. Ο Νάβας μεταγράφηκε στην Παρί το 2019 έχοντας 106 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους φιναλίστ του UEFA Champions League του 2020 ,διατηρώντας ταυτόχρονα 49 φορές ανέπαφη την εστία του.

Επιπλέον έχει 107 εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα με κορυφαία στιγμή του αδιαμφισβήτητα το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014 μέσω του οποίου κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Ρεάλ για να τον αποκτήσουν.

 

 

To Top