Σκέψεις για Τσουκάνη στην εντεκάδα!

Ο Στέλιος Τσουκάνης είναι ίσως ένας από τους πιο αδικημένους παίχτες τη φετινή σεζόν. Αυτό το λένε τα νούμερα και οι ευκαιρίες που έχει πάρει ο ακραίος μπακ – χαφ.

Κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Μιχαλήτσος τον… πέταξε αμέσως στα «βαθιά» στο Φάληρο και με το σκορ στο 2-0 τον έβαλε μέσα στο ημίχρονο, με τον αριστεροπόδαρο παίχτη να είναι από αυτούς που αν μη τι άλλο ξεχώρισαν με την απόδοσή του.

Έπαιξε ως αριστερός μπακ (η θέση του είναι χαφ – εξτρέμ) και συνεχώς ανέβαινε δημιούργησε ρήγματα και γενικότερα έκανε μία καλή εμφάνιση, παίρνοντας καλά σχόλια.

Έτσι, όλη η εικόνα αυτή έκανε το Μιχαλήτσο να σκέφτεται να τον βάλει ακόμα και βασικό στο παιχνίδι με τη Βέροια, όχι όμως ως αμυντικό αλλά ως αριστερό εξτρέμ, πράγμα που σημαίνει πως αυτόματα μπορεί να μείνουν εκτός εντεκάδας είτε ο Διαμαντάκος, είτε ο Γιαννιώτας, αν θεωρηθεί ως δεδομένη η χρησιμοποίηση του Αγγελούδη στην κορυφή της επίθεσης ως βασικού.

Πάντως όλα αναμένονται να ξεκαθαρίσουν από αύριο όταν και ο κόουτς των «κίτρινων» θα αρχίσει να δείχνει τα πλάνα του και επί… χόρτου!

To Top