ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τσουκάνης: “Δύσκολο να είμαι αντίπαλος με τον Άρη, περιμένουν όλοι στα Χανιά πώς και πώς το παιχνίδι”

Πώς και πώς περιμένουν τον αγώνα της Κυριακής (02/04) με τον Άρη άπαντες στα Χανιά. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 ο Στέλιος Τσουκάνης που έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των «κίτρινων» για 2,5 χρόνια.

Συγκεκριμένα είπε:

«Φόρεσα σχεδόν τρία χρόνια τη φανέλα του Άρη. Τα συναισθήματα και στο πρώτο παιχνίδι ήταν περίεργα. Νοσταλγία… Θα είναι μία δύσκολη στιγμή, αλλά τώρα αγωνίζομαι για τα Χανιά, είμαι επαγγελματίας και πρέπει να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου».

Τι εντύπωση σου δημιουργεί η πορεία του Άρη;

«Όλοι γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο Άρης πέρασε δύσκολες στιγμές και καταστάσεις. Πέρυσι όταν ανέλαβε η νέα διοίκηση η ομάδα βγήκε με πολύ ευκολία από τη Γ’ Εθνική, αλλά η Β’ Εθνική είναι μία πιο δύσκολη κατηγορία. Μία κατηγορία με ομάδες που έχουν δύσκολες έδρες και σφιχτές άμυνες και, σίγουρα, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ρόστερ του Άρη δεν είναι καλό ή ότι είναι για τη Β’ Εθνική».

Για το ματς της Κυριακής:

«Όπως και στο πρώτο παιχνίδι θα είναι σκληρό. Θα είναι μία δύσκολη μονομαχία. Δεν θα είναι εύκολο για καμία ομάδα. Εμείς έχουμε τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας. Θέλουμε να προχωρήσουμε σαν ποδοσφαιριστές και ως άνθρωποι και το περιμένουμε πώς και πώς. Να είναι μια γιορτή, ένα όμορφο παιχνίδι και να παιχτεί όμορφο ποδόσφαιρο».

To Top