ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σκέψεις, διλήμματα και αναλύσεις καθυστερούν την απόφαση για το βασικό 4αρι

Η τελευταία μεταγραφική κίνηση του Άρη δεν είναι εύκολη υπόθεση, γιατί πρέπει να γίνει ιδιαίτερα προσεκτική επιλογή. Η θέση “4” μπορεί να μην είναι βασική όπως του πλέι μέικερ ή του σέντερ, ωστόσο είναι ιδιαίτερα κρίσιμη στο σύγχρονο μπάσκετ και γι’ αυτό προς το παρόν ο Δημήτρης Πρίφτης δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

Δεν έχει προκύψει κάποια άλλη περίπτωση παίκτη τα τελευταία 24ωρα. Ο τεχνικός του Άρη βλέπει τον Βίκτορ Σανικίτζε, τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και τον Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς. Σε κανέναν από αυτούς δεν έχει σταλεί οικονομική προσφορά ακόμα. Για να μην δημιουργούνται… παρεξηγήσεις, το ότι θα επιλέξει κάποιον ο Πρίφτης, δεν σημαίνει ότι θα τον αποκτήσει κιόλας ο Άρης, διότι υπάρχει και η διαπραγμάτευση στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

5_zubcic_pacers_160706

Αναλύονται και εξετάζονται πολλά δεδομένα τις τελευταίες μέρες για την συγκεκριμένη επιλογή, και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και φυσικά προκύπτουν διλήμματα, διότι στο τέλος της ημέρας κάτι θα πρέπει να θυσιαστεί σε αγωνιστικό επίπεδο. Είτε αυτό θα είναι π.χ. η πληρότητα του Σανικίτζε για την επιθετική δεινότητα και το μακρινό σουτ του Ντραγκίσεβιτς, είτε το ταλέντο και ο ενθουσιασμός του Ζούμπτσιτς. Όλα αυτά “ζυγίζονται” από τον Πρίφτη και τους συνεργάτες του, ενώ και η οικογένεια Λάσκαρη είναι πλήρως ενήμερη και ασχολείται ενεργά.

Ο Πρίφτης προσπαθεί να αποφασίσει ποιος παίκτης είναι αυτός που “κουμπώνει” καλύτερα με τους υπόλοιπους που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ, ποιος θα βελτιώσει την ομάδα του και θα την κάνει πιο επικίνδυνη και απρόβλεπτη. Αυτός ο παίκτης δεν είναι απαραίτητα ο καλύτερος από αυτούς που κοιτάζει…

Δύσκολα θα προκύψει απόφαση στην διάρκεια της σημερινής ημέρας, αν και στη μεταγραφική περίοδο δεν πρέπει να προεξοφλείται τίποτα.

To Top