ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Τζένκινς ευχαρίστησε τους ΝΒΑερς “συμπαίκτες” του πριν αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη! (photo)

Δουλειά στο γήπεδο μέχρι και την… προτελευταία ημέρα πριν την αναχώρηση με προορισμό την Ελλάδα για τον Μάικλ Τζένκινς! Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε το μεταβατικό πρόγραμμα στην Accelerate Basketball, έχοντας “συμπαίκτες” αρκετά ονόματα του ΝΒΑ, τους οποίους ευχαρίστησε στην τελευταία του προπόνηση επί αμερικανικού εδάφους.

Τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν από τους ομίλους της κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο

Ο Τζένκινς προπονήθηκε όλο αυτό το διάστημα με τον Σεθ Κάρι, τον Άντονι Μόροου, τον Ναζρ Μοχάμεντ, τον Κόρι Χίγκινς και άλλους σπουδαίους αθλητές, με μοναδικό στόχο να γίνει καλύτερος ενόψει της 9ης επαγγελματικής χρονιάς του. “Σας ευχαριστώ που με σκληραγωγήσατε κάθε μέρα αυτό το καλοκαίρι, που είχατε σε υψηλό επίπεδο τον συναγωνισμό και που πάντα ο ένας έσπρωχνε τον άλλον. Όλοι μας γίναμε καλύτεροι αυτό το καλοκαίρι! Καλή τύχη σε όλους σας στην χρονιά που έρχεται”, έγραψε μεταξύ άλλων ο Τζένκινς.

 

To Top