ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Συγκροτήθηκε η νέα Ε.Ε.Α., θα κληθεί άμεσα για να πάρει την άδεια ο Άρης!

Από χθες υφίσταται εκ νέου η νέα Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, με νέα σύνθεση, κάτι που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

Το μετοχολόγιο της νέας ΠΑΕ, πρόκειται σύντομα να περάσει από εξέταση. Η Ειρήνη Καρυπίδου, ως μεγαλομέτοχος θα πρέπει να πάρει το “πράσινο φως” από την επιτροπή. Επί της ουσίας, πρέπει να επιβεβαιωθεί ότι οι μετοχές της Βέροιας δόθηκαν και τυπικά στον Κώστα Παπαδόπουλο από τον Θοδωρή Καρυπίδη, καθώς βάση αθλητικού νόμου απαγορεύεται  ένα φυσικό πρόσωπο ή οι πρώτου βαθμού συγγενείς του, να κατέχουν μετοχές σε παραπάνω από μία ανώνυμες αθλητικές εταιρίες.

Δεν είναι κρυφό μυστικό πως ο Άρης, δεν έχει πλέον να κάνει με μέλη που έχουν δείξει πάμπολλες φορές την εχθρικότητά τους, απέναντι στον σύλλογο. Μέλη, όπως η κ. Μαρούπα, φρόντισαν να βάλουν στα… σχοινιά τους ανθρώπους του Άρη, όταν αυτοί βρέθηκαν στην ΕΕΑ, ενώ δεν παρέλειψαν μέσω επίσημων τοποθετήσεων τους, να τονίζουν με περίσσιο θάρρος ότι ο Άρης δεν θα πάρει ποτέ άδεια για την Φούτμπολ Λιγκ αν δεν τελειώσει η εκκαθάριση.

Η σύνθεση της Ε.Ε.Α.

Πρόεδρος: Δημήτριος Μαζαράκης, Αεροπαγίτης επί Τιμή

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Ζώης Γεώργιος, Εφέτης

Μέλη:

1) Τριανταφυλλάκης Γεώργιος, αναπλ. Καθηγητής Εμπορικού Δικαίου Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης Αναπληρωτης: Αυγιτίδης Δημήτριος, αναπλ. Καθηγητής Εμπορικού Δικαίου Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης.

2) Μασγανάς Σωτήριος, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Eταιρειών και Γ.Ε.ΜΗ. του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Αναπληρωτής: Μανίκας Ευθύμιος, Προϊστάμενος Τμήματος Εισηγμένων Α.Ε. και Αθλητικών Α.Ε. της Διεύθυνσης Εταιρειών και Γ.Ε.ΜΗ. του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

3) Κουνέλης Βασίλειος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα εταιρειών Αναπληρωτής: Παπανδρέου Ευαγγελία, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα εταιρειών

4) Παπασπύρου Δημήτριος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα αθλητισμού Αναπληρωτής: Κακαβάς Νικόλαος, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με εμπειρία σε θέματα αθλητισμού

5) Αρκούδης Ηλίας, Οικονομολόγος Αναπληρωτής: Σμυρνάκης Δημήτριος, Οικονομολόγος

6) Μανταίος Κωνσταντίνος Ιωσήφ, πρόσωπο κύρους με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού Αναπληρωτής: Μπίκος Γεώργιος, πρόσωπο κύρους με εμπειρία στον χώρο του αθλητισμού Ο Πρόεδρος, τα μέλη και οι αναπληρωτές της ΕΕΑ έχουν 4ετή θητεία.

To Top