Σκέψεις και γι άλλες προσφυγές!

Η προσφυγή του Κώστα Καπετάνου είναι η πρώτη για τη φετινή χρονιά, τη στιγμή που η ΠΑΕ Άρης μετράει δεκάδες ανοιχτά μέτωπα σε όλα τα επίπεδα.

Σχεδόν όλα τα περσινά συμβόλαια που υπογράφηκαν δεν έχουν εκπληρωθεί, με αποτέλεσμα χρέη, οφειλές, ενώ οι εκδικάσεις των προσφυγών να αποτελούν μια θηλιά που σφίγγει καθημερινά, όλο και περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αυτήν τη στιγμή κι άλλες… σκέψεις για ανάλογες με του Καπετάνου αντιδράσεις. Με άλλα λόγια υπάρχουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές, από το μυαλό των οποίων περνάει σοβαρά το ενδεχόμενο να ακολουθήσουν τον δρόμο της προσφυγής. Δεν χρειάζεται προς το παρόν να αναφέρουμε ονόματα…

Ο καθένας τους για διάφορους λόγους, γεγονός το οποίο λογικά θα (πρέπει να) σημάνει συναγερμό στην κιτρινόμαυρη διοίκηση, για να κλείσει τα όποια «μέτωπα», ώστε να αποφύγει η ομάδα να μπει σε μια δίνη νέων μεγάλων προβλημάτων.

Το διοικείν εστί προβλέπειν. Όπως και στην περίπτωση του Καπετάνου, θα μπορούσε ο Άρης να είχε αποφύγει τους κλυδωνισμούς με έναν διαφορετικό χειρισμό της κατάστασης.

To Top