Συμεωνίδης: “Ο Άρης ήταν ο νικητής του αγώνα!”

Ο Στέλιος Συμεωνίδης μετά τον αγώνα στη Δράμα έλεγε σε πηγαδάκια πως εμπιστεύεται τον Γκόντα και τις αποφάσεις του. Σήμερα σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Γκόντας έκανε λάθος και δεν έπρεπε να δώσει τεχνική ποινή στον Πάσαλιτς!

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας μίλησε στο “Αθλητικό Μετρόπολις” και υπογράμμισε πως “μέχρι το 39.58 είχαμε καλή διαιτησία, τρεις που δεν υπέπεσαν σε κανένα λάθος. Άλλωστε ο Άρης ήταν αρκετές φορές πίσω στο σκορ και μπήκε πάλι στο παιχνίδι. Αυτός ήταν ο νικητής του αγώνα (ο Άρης), στα χαρτιά σημείωσα ότι το παιχνίδι τελείωσε 80-81, δεν μπόρεσα να δω όντως τον Πάσαλιτς να πηγαίνει να βρίζει. Ότι, όμως, και να έγινε, μίλησα με τον διαιτητή, μου εξέφρασε την άποψή του, ήταν λάθος του διαιτητή να δώσει τη νίκη στην άλλη ομάδα” και πρόσθεσε: “Τα παιχνίδια όντως κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έχουμε το εξής διφορούμενο. Η πράξη σαν πράξη έγινε, το ότι ο Πάσαλιτς πήγε και έκανε τις χειρονομίες αυτές, τις έκανε. Όποια ομάδα κι αν ήταν στην θέση του Άρη, θα ήταν παραπονούμενη. Μπαίνει το πνεύμα του αγώνα, θεωρώ ότι η νίκη δόθηκε στα χαρτιά. Θεωρώ ότι ήταν λάθος στην ψυχολογία του διαιτητή και σας λέω ότι τον πιστεύω, είναι από τους ακέραιους, ήταν λάθος δεν ξέρω γιατί το έκανε. Δεν θα ήθελα εγώ να είμαι πρωταγωνιστής…”.

Καταλήγοντας είπε: “Σαν πράξη μπορεί να έγινε, να ήταν θέμα τεχνικής ποινής, αλλά στην εξέλιξη του παιχνιδιού στα 2 δευτερόλεπτα, δεν έπρεπε να το δώσει. Δεν έπρεπε να δώσει τεχνική ποινή, δεν έπρεπε να κατοχυρώσει τη νίκη σε μια ομάδα. Κανένας μας δεν κατάλαβε από την πρώτη στιγμή τι έγινε, νομίζαμε ότι έδωσε από μία τεχνική ποινή, στο τέλος καταλήξαμε ότι ήταν μία τεχνική ποινή”.

 

To Top