Σκέψεις στον Άρη για επιστροφή Λαζαρίδη, υπό προϋποθέσεις!

Την αγωνιστική και μεταγραφική ρελάνς ψάχνει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, η οποία έρχεται καθημερινά σε επαφή με διάφορους μάνατζερ και παίκτες, προκειμένου να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, τις τελευταίες μέρες το “νέο” όνομα που προέκυψε είναι αυτό του Νίκου Λαζαρίδη! Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου, έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες, ωστόσο δεν έχει κρύψει την αγάπη του και την ανάγκη να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Άρη και φέρεται να υπάρχει τρόπος να μην αποτελέσει αυτό εμπόδιο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι «κίτρινοι» είχαν κάνει κάποιες διερευνητικές ενέργειες με την προηγούμενη διοίκηση του Λάμπρου Σκόρδα, αλλά όπως φαίνεται το θέμα δεν έμεινε εκεί και παίρνει συνέχεια και με την νέα διοίκηση Δημήτρη Ηλιάδη.

Η περίπτωση του πρώην αρχηγού βεβαίως μόνο εύκολη δεν μοιάζει, ωστόσο δεν είναι και απίθανη κάτω υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

1. Η πρώτη και πιο σημαντική με την επιλογή του νέου προπονητή. Αυτός θα πρέπει να αποφασίσει για τις μεταγραφές, σε συνεργασία με τη διοίκηση.

2. Η δεύτερη είναι οι οφειλές προς τον Λαζαρίδη, οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν τη «γέφυρα» για την επανασύνδεση με έναν νέο διακανονισμό.

3. Και φυσικά, η σχέση του Λαζαρίδη με τον Ατρόμητο. Πέρσι δεν ήταν βασικός και η ομάδα του Περιστερίου λογικά δεν θα αποτελούσε εμπόδιο σε μια επιθυμία αποχώρησης του έμπειρου αμυντικού.

Τις επόμενες μέρες πάντως θα υπάρξουν μεγαλύτερες εξελίξεις, με σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του, να παίζουν η επιλογή προπονητή, καθώς και η ανανέωση ή αποχώρηση του Γρηγόρη Παπαζαχαρία, με τους Πουλίδο, Γιαννίτση, να είναι οι στόπερ που έχουν αυτήν τη στιγμή συμβόλαιο με την ομάδα.

 

To Top