Θέλει τον «τελευταίο λόγο» στους διακανονισμούς! O Ηλιάδης ξεκινάει νέες διαπραγματεύσεις με τους παίκτες!

Συνάντηση εντός της ημέρας αναμένεται να έχει ο Δημήτρης Ηλιάδης με τους νομικούς του Άρη, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί αύριο με νέα ευρεία σύσκεψη διοίκησης και δικηγόρων.

Όπως σημειώνουμε σε άλλο ρεπορτάζ, μέχρι σήμερα οι πρώτες επαφές ανάμεσα στους νομικούς και τους ποδοσφαιριστές που έχουν λαμβάνειν ουκ ολίγα εκατομμύρια έχουν γίνει. Συγκεκριμένες συμφωνίες έχουν γίνει. Σε προφορικό, όμως, επίπεδο. Απομένουν οι πράξεις και αυτές απαιτούν χρήματα!

Στην συνάντηση της περασμένης βδομάδας των νομικών του Άρη με την νέα διοίκηση, έγινε σαφές ότι ένα από τα σημεία αιχμής για να προχωρήσει ο σύλλογος και να επιτύχει την εξυγίανση και την επιβίωσή του είναι να υλοποιηθούν οι διακανονισμοί με τους ποδοσφαιριστές.

Το νέο στοιχείο που προκύπτει από την πλευρά της διοίκησης είναι η επιθυμία του Ηλιάδη να έχει τον «τελευταίο λόγο» στις συμφωνίες με τους παίκτες, επιχειρώντας νέες διαπραγματεύσεις με στόχο να πετύχει καλύτερους διακανονισμούς, εφόσον είναι εφικτό αυτό, προς όφελος της ΠΑΕ και στην λογική να μπορούν να εξυπηρετηθούν χρηματικά (οι συμφωνίες) από τον σύλλογο!

Αυτό αναμένεται να είναι το «μήνυμα», τοποθέτηση της νέας διοίκησης προς την νομική υπηρεσία του συλλόγου. «Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να πληρώνουμε, ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του συλλόγου, αλλά να είναι ικανοποιημένοι και οι παίκτες», όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά στην Αλκμήνης.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τέσσερις νομικοί του Άρη (Αργυριάδης, Τσομίδης, Χριστοφορίδης και Χρήστος Γρόλλιος) είχαν συνάντηση χθες με τον μεσολαβητή του δικαστηρίου για το άρθρο 99 Λουδοβίκο Σιλάβο και περιμένουν να πληροφορηθούν από τον νέο πρόεδρο και το μπάτζετ που θα είναι διαθέσιμο για προκαταβολές, οι οποίες είναι σημαντικές για την επίτευξη των συμφωνιών.

Με βάση, πάντως, την νέα εξέλιξη το θέμα μπαίνει σε μια νέα βάση.

To Top