Στεφανίδης: “Θα γίνει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου”

Ο πρόεδρος της KMA, Παναγιώτης Στεφανίδης αναφέρθηκε στην χτεσινή συνάντηση που είχε ο φορέας με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, όπου συζητήθηκαν πολλά και διάφορα ζητήματα.

“Kάναμε μια συνάντηση χτες, η διοίκηση της ΠΑΕ με τη διοίκηση της Κ.Μ.Α. και ενημέρωσαν για όλα τα θέματα το μεγαλομέτοχο της ομάδας, δηλαδή τη Λέσχη. Αυτό που έγινε είναι να μας ενημερώσουν για τα στοιχεία κι αυτά που βρήκαν γενικώς στην ομάδα και αποφασίστηκε από ‘κει και πέρα να υπάρχει ένας συνεχής δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσά μας. Η συνάντηση αυτή μπορεί να γίνεται και μια φορά την εβδομάδα, μπορεί  και καθημερινώς να βρούμε έναν τρόπο να ενημερωνόμαστε. Αυτοί διοικούν, εμείς ενημερωνόμαστε” είπε αρχικά μιλώντας στον “Αρένα”.

Και συνέχισε, λέγοντας: “Ξεκαθαρίσαμε πως δεν θα μπλέκεται σε αγωνιστικά θέματα η Κ.Μ.Α. Εκτός κι αν δούμε πως υπάρχει καμιά τρομερή οικονομική υπέρβαση, εκεί θα επέμβουμε. Μας εξήγησαν κάποια πράγματα για τα διαρκείας, πότε ακριβώς έχουν σκοπό να τα βγάλουν και γενικώς πως κυλούν όλα τα υπόλοιπα θέματα.

Ο κ. Ηλιάδης είχε πει κάποια στιγμή πως θέλει να καλύψει την Α.Μ.Κ. αλλά δεν ξέρω τι θα πράξει τελικώς. Θα κάνουμε καινούρια Α.Μ.Κ., από την αρχή. Είχαν γίνει κάποια λάθη από τη συνέλευση των μετόχων που την κήρυξε. Θα γίνει ξανά συνέλευση  των μετόχων και θα την κοινοποιήσουμε. Δε ξέρω ακριβώς το ποσό, πάνω από 5 εκ. ευρώ πάντως”.

To Top