ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Σκανάρει” την αγορά για αμυντικό μέσο

H απόκτηση ενός αμυντικού μέσου τον Ιανουάριο είναι άμεση προτεραιότητα για τους ιθύνοντες του Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Πέραν του Ντουρμισάι ο Άρης θα κινηθεί άμεσα για τουλάχιστον ακόμα δύο ποδοσφαιριστές ώστε να καλυφθούν τα κενά της ομάδας, τα οποία είναι ορατά από το καλοκαίρι ακόμα. Παράλληλα υπάρχουν οι αποδεσμεύσεις και η ελάφρυνση του ρόστερ που πρέπει να «τρέξουν» από τους ανθρώπους του Άρη για να συνεχιστεί η ενίσχυση.

Η απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού μέσου θεωρείται βέβαιη για να συμπληρώσει τους Λούκας Σάσα, Χαβιέ Ματίγια και Αμπού Μπα.

Ο Βραζιλιάνος έχει αποδειχθεί λίρα εκατό για τον φετινό Άρη, όμως υπάρχει προβληματισμός έντονος για τα σκαμπανεβάσματα του Ματίγια που ακόμα δεν έχει δείξει τον περσινό καλό του εαυτό, ως προς την διάρκεια.

Παράλληλα, ο νεαρός Αμπού Μπα, παρότι αρέσει πολύ στον Μίχαελ Ένινγκ και έχει πάρει τις ευκαιρίες του δείχνει πως ακόμα δεν είναι πλήρως έτοιμος για να σηκώσει το φορτίο του Άρη στις πλάτες του.

Ο Άγγελος Χαριστέας έχει στα χέρια του μία λίστα με υποψήφιους ποδοσφαιριστές για την μεσαία γραμμή με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως έχει καταλήξει σε ορισμένους παίκτες.

To Top